Mega Fortune

Noen ord

Det er sannelig ikke mange spilleautomater der ute som kan skryte av et like godt rykte som Mega Fortune. Ikke bare rykte, men berømmelse generelt. Selv nybegynnere har hørt om Mega Fortune – enten på grunn av den luksuriøse følelsen spilleautomaten er kjent for, eller på grunn av de gigantiske jackpottene den spytter ut med jevne mellomrom.

Mega Fortune er skapt av NetEnt, en spillutvikler som lenge har kronet på toppen av industrien. NetEnt er et nordisk selskap med base i Stockholm, og takket være 3D-teknologi og et fantastisk team av unge designere har alle deres spill blitt omfavnet av folket her hjemme. Mega Fortune er et godt eksempel på en perfekt spilleautomat – den har alt du trenger, og fungerer like fint på datamaskinen som på mobiltelefonen. Les videre for å forstå hva denne spilleautomaten handler om, og hvorfor vi her hos Gratisspillautomater.com verdsetter den såpass høyt. 

Utseende og symboler

Mega Fortune handler om akkurat det navnet hinter om – en gigantisk formue. Denne spilleautomaten fokuserer på rikmannslivet, med symboler som tatt rett ut fra Holmenkollen eller Monaco. Glem kjedelige kortsymboler eller klassiske kirsebær/bjeller. Her finner du ringer med ulike edelstener, dyre klokker, pengebunter og limousiner – sentrale deler av livet til en person som ikke teller kronene sine. Se også frem til luksuriøse yachts, champagneflasker og kubanske sigarer.

Mega Fortune er ikke en ny spilleautomat, for å si det slik, men den har virkelig inntatt universet av pengespill og ser ikke ut til å falme bort. Spillerne spinner hjulene på denne klassikeren stadig vekk, og det er lett å forstå – Mega Fortune ser veldig bra ut, og byr på tidløs underholdning for alle aldersgrupper. Hvem har vel ikke drømt seg bort og forestilt seg livet som en multimillionær? Det beste med Mega Fortune er at den ikke bare gir et innblikk i dette fascinerende livet. Her får du også muligheten til å bli millionær på flekken, takket være den progressive jackpoten! Les videre for å finne ut hvordan du forandrer livet ditt på et par øyeblikk takket være Mega Fortune!

Utbetalinger og jackpot

La oss begynne med de progressive jackpottene, siden vi har nevnt dem flere ganger allerede. Mega Fortune er en av de mest populære progressive spilleautomatene fra spillutvikleren NetEnt. Her finner du nemlig hele tre jackpotter, alle i ulike størrelser. Først har du Rapid, som spyttes ut meget hyppig og byr på flere titalls tusen kroner i potten. Denne er selvsagt enklest å vinne. Deretter har du Major, som for øyeblikket gir over tre hundre tusen kroner i gevinst dersom du har hellet med deg. Til slutt kommer dog Mega – jackpoten som alle drømmer om. I skrivende stund er den ikke altfor høy, siden en heldiggris nettopp stakk av med hele summen, men tre millioner norske kroner i gevinst er ikke en liten sum, det heller! Det er forresten ganske lett å få muligheten til å stikke av med en av disse jackpottene – se bare opp for BONUS-symbolet med lykkehjulet som bakgrunn. Treffer du på tre slike, blir du tatt med til en spesiell skjerm der noen få spinn på lykkehjulet kan få alle dine drømmer til å gå i oppfyllelse. Hvert spinn drar deg mot midten av skjermen, og hvis du har gullhår et visst sted kan disse tre millionene bli dine allerede i dag! Den som venter, venter dog på noe godt – Mega Fortune vokser ofte til åttesifrede beløp (ti-tjue millioner kroner), men venter du for lenge vi noen annen stikke av med pengene før deg!

Mega Fortune har også et jokersymbol og gratisspinn å by på – det er nesten utrolig at NetEnt tør å gi ut gratisspinn på en spilleautomat med progressive jackpotter. Tre symboler med champagneflasken utløser gratisspinn med mangedoblede innsatser, mens luksusyachten er joker og vil erstatte alle andre symboler for å hjelpe deg med dine vinnende kombinasjoner. Fem yachts gir dessuten ut en liten jackpot på 10 000 mynter. Toppen av kransekaka! 

Innsatsmuligheter og annet

NetEnt byr alltid på brede innsatsmuligheter, og Mega Fortune er ingen unntak. Her kan du satse alt fra noen kroner og opptil ett tusen per spinn – alt avhengig av hvor mye midler du har på spillkontoen. Finn nivået som passer deg best, og sett hjulene i gang!

Legg også merke til at du kan bruke Autospill-funksjonen for smidigere spilling. Her velger du hvor mange spinn du ønsker å sette i gang, og lener deg deretter tilbake mens automaten spiller av seg selv. Kanskje er dette tidspunktet å krysse fingrene på? Kryss så mange fingre som mulig og se gevinstene rulle inn som på løpebånd! 

Alt i alt

Mega Fortune er en av de mest populære spilleautomatene på markedet, og vi har allerede gitt deg en rekke grunner bak dette. NetEnt har her skapt en komplett, fullkommen spilleautomat med noe for alle og enhver. Ser du etter bra grafikk, 3D-detaljer og flotte animasjoner? Ser du etter brede innsatsmuligheter og Autospill-funksjon? Ser du etter hyppige gevinster takket være en høy utbetalingsrate? Kanskje du jakter på progressive jackpotter? Mega Fortune har alt, og selv om oppfølgeren Mega Fortune Dreams for lengst har kommet ut velger de fleste spillere å holde seg til originalen. Gratisspillautomater.com gir Mega Fortune 10 av 10 mulige. Hva annet kan man gi en slik perfekt spilleautomat?

Privacy Policy