Mega Moolah

Noen ord

Mega Moolah er blant de mest kjente spilleautomatene der ute, og den har faktisk kronet på toppen av hitlistene i nesten et tiår – helt fra 2006! Denne klassikeren av en maskin er skapt av Microgaming, en spillutvikler med lang og frodig bakgrunn. Mega Moolah er kun en av flere hundre spilleautomater som Microgaming har lansert de siste årene, men den er uten tvil blant de mest populære per dags dato – ikke bare blant spillutviklerens egne titler, men også generelt i casinobransjen. Grunnen bak dette er den gigantiske, progressive jackpoten som Mega Moolah byr på. Samtidig er denne kule maskinen med 25 gevinsterlinjer, brede innsatsmuligheter og hyppige gratisspinn meget moro å spille. Gratisspillautomater.com har skrevet mange omtaler om ulike spill,  men det er en spesiell glede å fortelle dere om Mega Moolah. 

Utseende og symboler

Mega Moolah er en tematisk spilleautomat, det er tydelig fra første øyekast. Fokuset ligger på savannen i Afrika og alle de eksotiske dyrene som bor der – giraffer, løver, elefanter, bøfler og antiloper, blant annet. Tilpassede lydeffekter og brukervennlige menyer gjør det enkelt å sette i gang med spillingen. Slik våkner Mega Moolah til liv og drar deg inn i den afrikanske atmosfæren, men det er viktig å huske på de ulike funksjonene også. Først og fremst har du løven, som er jokersymbolet. Den vil erstatte alle andre symboler og hjelpe deg med kombinasjonene. Deretter har du apen, som dukker opp med jevne mellomrom og utløser gratisspinn. Det er faktisk ganske så utrolig at en spilleautomat med fire progressive jackpoter har innebygde gratisspinn. Forresten – når løven hjelper til med å sette en gevinst, vil utbetalingen dobles. Treffer du derimot på gratisspinn takket være tre aper, vil du se alle gevinster tredobles i stedet! 

Utbetalinger og jackpot

Når vi snakker om spilleautomater, er det viktig å følge med såkalt RTP, Return to Player. På norsk kalles dette for teoretisk utbetalingsrate, altså hvor mye penger du kan regne med å få tilbake fra en gitt automat. Mega Moolah har en utbetalingsrate på 94%, som betyr at du statistisk sett bør vinne 940 kroner for hver 1000 kroner du satser. Alle spilleautomater på nettet har en høy utbetalingsrate, men enkelte skiller seg ut fra mengden. Mega Moolah har ikke særlig store utbetalinger i gevinsttabellen, men når gevinstene dobles eller tredobles takket være de lukrative funksjonene (joker/gratisspinn) vil man se saldoen vokse.

Den sentrale fordelen med Mega Moolah er selvsagt de progressive jackpotene. Her finner du nemlig fire av dem! Først kommer Mini, som spyttes ut rimelig ofte og gir opptil et par tusen kroner på toppen av gevinstene dine. Deretter har du Minor, som også kan gi saftige summer, og Major, som kan finne på å spytte ut opptil en million kroner. Det er deretter hovedjackpoten, Mega-jackpoten, som tiltrekker seg mest oppmerksomhet. Til tross for at Mega Moolah har 11 år bak ryggen, ser ikke spillerne ut til å bli lei – den progressive jackpoten kan vokse opp til flere titalls millioner kroner! Slike summer kan forandre livet ditt, og det er nettopp derfor Mega Moolah har vært så populært gjennom alle årene. 

Innsatsmuligheter og annet

Det første du må vite hva angår innsatsmulighetene på Mega Moolah, er at du bør satse så høyt du bare kan for å slå kloa i den største jackpoten. Jo mer penger du sender i omløp på spilleautomaten, desto nærmere kommer du på muligheten til å vinne en jackpot. Velg en verdi på hver mynt du ønsker å satse, og velg deretter hvor mange mynter du ønsker å satse per gevinstlinje. Du kan velge mellom 1 og 25 gevinstlinjer, men vi anbefaler at du alltid spiller med det maksimale antallet linjer. Totalt kan du satse alt fra 2 til 1200 kroner per spinn – slik blir det neppe vanskelig å velge et nivå du er komfortabel med. Trykk på den store spinnknappen helt til høyre på hjulet, og vips, så er du i gang med ditt aller første spinn på Mega Moolah. Lykke til, kanskje blir du den neste vinneren? 

Alt i alt

Utseendemessig er Mega Moolah en helt grei spilleautomat – man kan tydelig se at den er blant de eldre titlene på markedet, men det evige temaet om savannedyrene er fortsatt gøyalt. Grafikken er foreldet, men brukervennligheten er på topp og detaljene er flotte. Microgaming har ikke blitt en av verdens største spillutviklere uten grunn!

Spillingen er morsom, spinnene går raskt og de tilpassede lydeffektene skaper stemning. Fem hjul og tjuefem gevinstlinjer gjør utbetalingsraten høy, altså kan man spille i en rimelig lang stund før man merker noen særlig stor forskjell på saldoen – med mindre man spiller med maksimal innsats, selvfølgelig.

De fire progressive jackpotene er selve toppen av kransekaka, og det er selvsagt megajackpoten på flere titalls millioner kroner som frister mest. Mega Moolah er en av de mest populære jackpotmaskinene på markedet, og slik vil det nok forbli i en god stund.

Vi gir denne maskinen 8 av 10 mulige – det som trekker ned er den gamle grafikken og lave gevinstene fra standardsymboler som dukker opp oftest. Man blir nødt til å vente på gratisspinn, eller satse på en av jackpotene. Ellers er dette en udødelig klassiker som sikkert vil være populær i ti år til!

Privacy Policy