Divine Fortune

Noen ord

Den verdenskjente spillutvikleren NetEnt, tidligere kjent som Net Entertainment, lanserer nye spill stadig vekk. Med jevne mellomrom ser vi heftige, tematiske spilleautomater dukke opp på våre digitale hyller, og det er alltid en fryd å skrive omtaler av de nyeste spillene fra NetEnt. Divine Fortune er en av deres nyeste maskiner, og den store fordelen med dette spillet er selvsagt den innebygde progressive jackpotten. Divine Fortune er en ganske unik spilleautomat – man kan se at NetEnt har vært ekstra kreative i utformingen av denne.

Siden Divine Fortune kom ut nå i 2017, er det ikke overraskende at grafikken er så god som den er og utbetalingsraten er blant de høyeste på markedet. NetEnt skaper virkelig fantastiske spilleautomater som er både fengende, spennende og actionfylte. Her finner man noe for alle og enhver, uansett om man foretrekker store gevinster eller dype, gjennomtrengende temaer. Divine Fortune fokuserer på gresk mytologi, med hesten Pegasus og diverse greske guder i sentrum. Samtidig er den stappet full av kule funksjoner som gjør livet til en lek – det er såpass enkelt å vinne i Divine Fortune at vi faktisk undrer oss over hvordan NetEnt har tenkt å tjene penger på denne spilleautomaten. 

Utseende og symboler

Utseendemessig er det ikke mange som kan måle seg med NetEnt. De bruker den nyeste teknologien og har trolig verdens beste team av designere på laget – derfor er hver eneste spilleautomat de lanserer en fryd for øynene. Symbolene består av stilige kortsymboler fra J til A, samt fire standardsymboler tatt rett ut fra gresk mytologi. Her får du møte en falk, en løve, samt Minotauros og Medusa – to greske skikkelser som er fulle av myter og spennende sagn. I tillegg har du tre spesielle symboler som du vil se mye til når du spiller Divine Fortune. Det første er jokersymbolet. Det kommer i form av hesten Pegasus, og vil hjelpe deg med å hamstre inn store gevinster. Det er nemlig slik at jokersymbolet ikke blir borte med det samme – det setter i gang et respinn og flytter seg én rad nedover til det er ute av syne. Dukker nye hester opp på skjermen, fortsetter dine «gratisspinn» helt til ingen flere jokere er synlige. Underveis kan du vinne en god del. Vi klarte å tidoble pengene våre på kort tid takket være denne fantastiske funksjonen.

Deretter har du gratisspinn, som aktiveres av symbolet med Zeus hånd i sentrum. Han holder lynet, og tre slike symboler på skjermen vil utløse gratisspinn. Tre like gir 5 gratisspinn, fire like gir 8 og fem like gir hele 12 gratisspinn der jokersymbolene ikke bare er fallende, men også utvidende. Altså vil de ta over et helt hjul om gangen når de dukker opp. Umulig å ikke vinne stort, derfor råder vi her (for første gang noensinne) å satse så høyt du bare kan fra start!

Når dine respinn er i gang, bør du følge med på gullmyntene som kan dukke opp på skjermen. Samler du inn tre slike uten at hjulene stopper opp, vil du bli tildelt en tilfeldig, umiddelbar bonus på opptil 200 ganger innsatsen din. Det ender dog ikke her – du vil også bli tatt med til en bonusskjerm der du spinner hjulene og håper på at gullmynter dukker opp. Treffer du en, to eller tre rader med mynter, vil du vinne henholdsvis Minor, Major og Mega-jackpoten. Les videre og finn ut mer! 

Utbetalinger og jackpot

Divine Fortune har 20 gevinstlinjer fordelt over 5 hjul, og siden man kun har 11 symboler totalt å velge mellom er det trygt å si at utbetalingsraten er veldig, veldig høy. Kortsymbolene har minst verdi – det er best at du overser disse helt og holdent. Blant de høyt betalende symbolene er det Medusa som gir mest valuta for pengene. Opptil 600 mynter (fra 6 til 30 000 kroner) spyttes ut dersom du treffer på fem like. Løven og Minotauros gir også solide gevinster, med henholdsvis 400 og 300 mynter per linjeinnsats.

Jokersymbolene hjelper som sagt med å sette flere gevinster etter hverandre – vår rekord var over tjuefem tusen kroner fra ett og samme spinn (vi satser tusen kroner per spinn), men det er nok jackpoten de fleste ser etter. Divine Fortune er fortsatt en ung spilleautomat, altså kan ikke den progressive jackpoten måle seg med Mega Moolah eller Mega Fortune helt enda. Samtidig vokser den som på gjær, og kan komme til å bli en av de største i bransjen. I skrivende stund er den største av de tre jackpotene på over en million norske kroner – ikke verst for et splitter nytt spill!

Innsatsmuligheter og annet

Som vanlig har NetEnt inkludert brede innsatsmuligheter. Det er nesten ingen vits å nevne dem – du kan satse alt fra 2 kroner til 1000 kroner per spinn. Velg myntverdi, velg nivå, og vips, så er du i gang. Man kan ikke velge hvor mange gevinstlinjer man vil aktivere – alle tyve er aktive hele veien.

Alt i alt

Helt klart 10 av 10 poeng til Divine Fortune. NetEnt har skapt enda en unik spilleautomat som garantert vil settes pris på av alle mulige spillere. Heftig grafikk, 3D-detaljer, flere bonusspill og tre progressive jackpoter. Autospill-funksjon, brede innsatsmuligheter og spesielle funksjoner gjør Divine Fortune til en ekte slager. Legg den til i favorittlisten din nå!

Privacy Policy