Joker 8000

Noen ord

Det finnes mange ulike mennesker der ute. Mange ulike typer spillere. Smaken er som baken, sies det – uttrykket kunne ikke kommet nærmere på sannheten, i hvert fall når det kommer til pengespill. Enkelte spillere elsker tematiske spilleautomater som fokuserer på eventyr. Andre liker 3D-automater med sterke farger, raske bonusspill og fantastiske animasjoner. Noen liker videopoker, andre foretrekker digitale bordspill som rulett og blackjack. Enkelte er glade i skrapelodd, andre i bingo. Ulike aldersgrupper foretrekker dessuten forskjellige ting, samtidig som menn ofte liker andre ting enn kvinner. Dermed må moderne spillutviklere gjøre sitt beste for å tilpasse utvalget sitt etter smak og behag. Her kommer Joker 8000 inn i bildet. Denne spilleautomaten er skapt av Microgaming, en av de største utviklerne på markedet. Microgaming har skapt hundrevis av spill for alle og enhver – uansett hva man elsker, vil man finne noe som passer blant deres utvalg. Joker 8000 er en klassisk spilleautomat som er skapt for den eldre garden med spillere. For deg som husker de fysiske enarmede bandittene fra pubene i Norge før spillforbudet.

Joker 8000 er en simpel maskin som går rett på sak. Ingenting overflødig, ingen overdådige 3D-effekter eller lange animasjoner som tar fokuset bort fra det aller viktigste – spillingen. Gratisspillautomater.com har mange ulike lesere, derfor vil vi gjerne fortelle om mange ulike spill. Joker 8000 passer like godt for erfarne, gamle spillere som for unge nybegynnere som er nysgjerrige på hvordan ting var før i tiden. Hvor det hele startet. Les videre og finn ut!

Utseende og symboler

Joker 8000 ser ut som en ordentlig spilleautomat. En fysisk en, altså. Spiller du på stor skjerm, vil du sikkert glemme deg bort i et lite sekund og tro at du plutselig befinner deg i en norsk pub anno 2006, før spillforbudet. Man kan skimte andre maskiner i bakgrunnen, samt et typisk casinoteppe som skaper en varm atmosfære. Joker 8000 har alt en klassisk maskin må ha – blinkende lys som danser omkring på skjermen, gammeldagse lydeffekter og små detaljer som gjør den virkelighetstro. Blant annet en liten rad med elektronisk tekst som ønsker deg lykke til.

Vi må dog kalle spaden for spaden her. Joker 8000 ser mistenkelig lik ut som Jackpot 6000, hele Norges favorittautomat. Vi her på Gratisspillautomater.com tror dermed at Microgaming prøvde seg på en spansk en – de skapte en automat som ligner på Jackpot 6000, men inneholder en større jackpot. Ingenting farlig i dette, selvfølgelig, men vi lurer på om NetEnt er så fornøyde!

Joker 8000 består selvfølgelig av klassiske symboler – kirsebær, meloner, sitroner, BAR-symboler og kongekroner. På toppen av dette har man en joker som spytter ut tilfeldige gevinster og en jackpot på 8000 ganger innsatsen. Microgaming har gjort en god jobb med utformingen av denne spilleautomaten, det er sikkert og visst. 

Utbetalinger og jackpot

Det første vi la merke til med Joker 8000 er den høye utbetalingsraten. Her kommer gevinstene med nesten hvert spinn, og selv den laveste kombinasjonen av tre kirsebær gir deg 20 ganger linjeinnsatsen tilbake. Joker 8000 har forresten fem gevinstlinjer, og du velger helt selv hvor mye du ønsker å satse. Sitroner og meloner gir gode summer, de også, men det er BAR-symbolene og kongekronene du virkelig bør følge med på – de gir henholdsvis 80 og 100 ganger innsatsen tilbake!

Den største gevinsten og hovedgrunnen til å spille Joker 8000 er dog jackpoten som utløses av jokerne. Akkurat som i Jackpot 6000, vil du få muligheten til å spille superspillet med enhver gevinst. Vinner du 100 mynter, kan du enten løse dem inn eller spille med dem – treffer du på tre jokere mens du spiller med maksimal innsats i superspillet, vil den fantastiske jackpoten på 8000 ganger innsatsen dukke opp på kontoen din umiddelbart. Dette kan bety 80 000 kroner hvis du spiller med vanlige innsatser. Ikke verst for en klassisk spilleautomat, slike gevinster kunne man bare drømme om når maskinene fortsatt var å finne på norske bensinstasjoner, puber og kiosker! 

Innsatsmuligheter og annet

Microgaming elskes av storspillere, siden man alltid får muligheten til å satse stort dersom man ønsker dette. Joker 8000 er ingen unntak – her kan man satse alt fra 10 kroner til 1000 kroner per spinn, og det er meget enkelt å velge akkurat det nivået som passer deg best.

En annen kul funksjon som Microgaming har tatt fra Jackpot 6000 (eller fra en annen klassisk maskin), er kvitt-eller-dobbelt. Velg mellom et rødt og et svart kort, og se om du treffer rett. Tør du å doble en jackpot på 8000 mynter? Da kan du vinne en meget deilig sum med penger!

Alt i alt

Er man glad i klassiske spilleautomater, vil man helt sikkert sette pris på Joker 8000. Den store jackpoten lokker til seg alle mulige spillere, mens brukervennligheten og det gammeldagse utseendet vil vekke minner blant den eldre garden.

Samtidig må vi si at Microgaming ikke har vært særlig kreative i utformingen av maskinen. Vi foretrekker Jackpot 6000, den folkekjære automaten. Joker 8000 er kanskje en kopi av noe annet, men Microgaming kunne ha inkludert noen spesielle funksjoner eller detaljer, mener vi. Derfor får Joker 8000 kun 6 av 10 mulige poeng.

Privacy Policy