Devil’s Delight

Noen ord

Vi her på Gratisspillautomater.com elsker å skrive omtaler av spilleautomater fra den kjente spillutvikleren NetEnt. Det er så mye man kan si om deres spill, om atmosfæren de holder på, om kreativiteten som de viser gang på gang, om den grundige jobben de gjør. NetEnt er virkelig mestere av tematiske spilleautomater – det nordiske selskapet har tatt sin plass på toppen av casinoberget og nekter å gi plass til noen andre. NetEnt har skapt en rekke legendariske spill som nytes av hundretusener spillere hver bidige dag, og Devil’s Delight er en av disse.

Devil’s Delight fokuserer på et morsomt, dog blodig alvorlig tema. Nemlig døden. Døden, ja, som vi alle kommer til å møte en eller annen gang. Hvorfor tar man døden på alvor, egentlig? Det var nok dette spørsmålet de flinke designerne hos NetEnt stilte seg selv når de fikk denne ideen. Hvorfor ikke tulle med døden? Hvorfor ikke vise den som en morsom, uungåelig detalj? Devil’s Delight fokuserer på døden sett fra Dødens ståsted. Fra mannen med ljåen, altså. Han lever jo for døden, for å si det slik! Han elsker å se mennesker som synder, og samler inn sjeler som varmt hvetebrød. Les videre for å finne ut mer om dette morsomme spillet og de kule detaljene du vil støte på her. 

Utseende og symboler

Som sagt tar du på deg rollen som Døden selv når du åpner Devil’s Delight. Utseendemessig er dette en spilleautomat i tegneserieformat, altså ser dette ut som en tegnefilm du får være en del av. Alle symboler er animerte, og lydeffektene er godt tilpasset det generelle temaet. Sterke farger med mange flammer, samt en høy brukervennlighet gjør dette til en sprek, morsom spilleautomat å prøve ut. Her er det verdt å nevne at Devil’s Delight har en høy utbetalingsrate som gjør at gevinstene ruller inn med nesten hvert eneste spinn – de fleste av dem er akkurat nok til å dekke innsatsen din, men det er fortsatt gøy å vinne!

Symbolene består av ulike ting fra Dødens verden. Gravsteiner med ulike kortsymboler (Q, K og A), det magiske tallet 666, og en rekke ulike små djevler i alle mulige former. Små, røde djevler. Små djevler i en gryte, vakre djevelkvinner med kort i hånden og store, lilla djevler som griller pølser. Dessuten finner man skjeletthender som kaster terninger, pentagram (djevelstjerner) og brennende hjerter, samt djevelen selv og hans lille hjelper – mannen med ljåen. Med 20 gevinstlinjer over 5 hjul er det moro å følge med på hvert spinn, og brukervennligheten er såpass høy at man i bunn og grunn kan lene seg tilbake mens hjulene spinner av gårde (takket være Autospill-funksjonen).

Utbetalinger og jackpot

Devil’s Delight er full av kule funksjoner, noe som gjør dette til en meget spillbar automat. Her kan du kose deg i flere timer uten å gå lei – takket være disse smarte funksjonene som kun aktiveres etter en god del spilling. De ulike standardsymbolene kan dog spytte ut meget gode gevinster, altså blir du ikke nødt til å sitte og vente på de spesielle funksjonene i spilleautomaten. De fire djevlene gir meget gode utbetalinger – den vakre, røde kvinnen kan finne på å gi deg 4000 mynter ved en kombinasjon av fem like! Alle spill fra NetEnt har en høy utbetalingsrate, og Devil’s Delight er ingen unntak.

Snakker vi bonusfunksjoner, kan du se frem til mengder av moro på Devil’s Delight. Det første du vil legge merke til er jokersymboler, som kommer i form av Djevelen. Den røde mannen fra underverdenen dukker opp på de tre midterste hjulene og utvider seg for å hjelpe deg med å sette saftige kombinasjoner. Med hans hjelp kan du se store gevinster rulle inn på kontoen din. Deretter har du bonusspillet, som aktiveres av mannen med ljåen. Treffer du på tre slike symboler, blir du tatt med til en helt spesiell skjerm der du må gjette hvilken synd som tilhører de ulike menneskene på skjermen. Har den gamle mannen vært grådig, eller har postmannen følt vrede? Match syndene rett og vinn umiddelbare premier – meget moro!

Det spredte symboler i form av et pentagram aktiverer gratisspinn på Devil’s Delight. Tre slike aktiverer en runde gratisspinn med en multiplier som vil mangedoble gevinstene dine. På toppen av dette har du noe som heter Sin Spins, et unikt bonusspill som kun aktiveres når du har samlet inn nok sjeler. Sjelen samler du inn ved å gjette riktig i det første bonusspillet vi nevnte. Når du har samlet inn 15 sjeler, blir du tatt med til en spesiell skjerm med 7 ulike symboler som alle gir gode premier. Har du heller med deg, vil dine 10 Sin Spins gi deg gigantiske gevinster!

Innsatsmuligheter

NetEnt sørger for å alltid tilpasse seg spillerne. Devil’s Delight har derfor utrolig brede innsatsmuligheter – fra beskjedne 2 kroner til utrolige 1000 kroner per spinn. Altså er det lett å finne et passende nivå å spille på. Husk å ikke være for rask! Best å starte ut rolig for å bli kjent med spillet, og deretter høyne innsatsene etter hvert. 

Alt i alt

Devil’s Delight er kanskje ikke den beste spilleautomaten fra NetEnt, men den fortjener en god del oppmerksomhet. Morsomme bonusspill og et kreativt syn på et tabubelagt tema gjør dette til et must for alle aldersgrupper. Vi gir Devil’s Delight 8 av 10 mulige!

Privacy Policy